The Whisky Portal

The Whisky Portal's bøger på dansk

The Whisky Portal
Start
Find Region
Find Destilleri
Find Whisky
Kalender
Nyheder
Links
Plakater
Videoer og CD'er
Forum
Konkurrencer
SMWS koder
Whiskysmagning
Whiskyrejser
Køb et banner
Kontakt The Whisky Portal
Tilmelding maillisten
The Rum Portal
Om The Whisky Portal
Tilbage til bogoversigten
  Forfatter Titel Kommentar Køb hos
Blak, Freddy: Whiskysnak Blak, Freddy Whiskysnak med Freddy Blak Den frie socialdemokrat og medlem af Europa-Parlamentet, Freddy Blak, har besøgt destillerier, master blendere og andre fagfolk i den skotske whiskyverden.
Han har snakket whisky med skotterne og samlet historier og viden til denne bog, som både amatører og eksperter vil få glæde af.
Bogen indeholder også en række faktuelle afsnit om whiskyproduktion, whiskyens historie og selvfølgelig Freddy Blaks Top 10.
Saxo.com
Godsk, Frede: Turen går til Skotland Godsk, Frede Turen går til Skotland Ravgul whisky spejler det blafrende lys fra pubbens ildsted. Udenfor strejfer får hyllet i Nordsøens havgus. Højlandets romantiske borgruiner troner midt i den voldsomme natur. Snart kold og truende, snart svøbt i sol. Edinburghs monumentale stolthed. Glasgows dristige kulturscene. En flok græssende kronhjorte i dalstrøg nær historiske golfbaner.
Turen går til er den danske rejsehåndbog, som revideres hyppigst. Denne udgave indeholder:
*Solid indføring i befolkning, historie og kultur
*Informativ og præcis tekst
*Underholdende temabokse
*Alle de interessante seværdigheder
*Detaljerede kort
*Masser af praktiske oplysninger.
Saxo.com
Jackson, Michael: Den store bog om whisky Jackson, Michael Den store bog om whisky Den store bog om whisky
- skotsk, irsk, canadisk, bourbon, Tennessee, sour mash og japansk whisky plus en omfattende smagsguide til single malts og de bedst kendte blendede whiskyer
Saxo.com
Jackson, Michael: Maltwhisky Jackson, Michael Maltwhisky, 5. udgave Ny, stærkt udvidet udgave af en af verdens bedst sælgende bøger om maltwhisky.

* Udvidet med 112 sider
* Smagsnoter på over 1000 forskellige malt-whiskyer
* Over 500 nye aftapninger bedømmes og tildeles point
* Illustreret med etiketter, fotos og kort
Saxo.com
Jackson, Michael: Maltwhisky Jackson, Michael Politikens bog om whisky Politikens bog om whisky beskriver whiskyens verden på en både underholdende og indbydende måde. Bogen præsenterer de vigtigste whiskyproducerende lande - fra Skotland til Pakistan - og den fortæller om jordbund, destillering, lagring og alt det andet, som gør forskellen på en god og en mindre god whisky. Endelig giver bogen gode råd om whiskycocktails, og hvordan man bruger whisky sammen med mad. Saxo.com
Tholstrup, Jens: 50 whiskyer du skal smage før du dør Tholstrup, Jens 50 whiskyer du skal smage før du dør Sammen med Jens Linde og Henrik Steen Andersen giver Jens Tholstrup et personligt bud på en hitliste over 50 store whiskyer fra hele verden. Saxo.com
Murray, Jim: Lademanns whiskybog Thomas, Lars Whiskybogen Alting smager forskelligt, også whisky.
Irsk og skotsk whisky, og til dels også whisky fra USA, er nok det, de fleste kender, men heldigvis er der efterhånden mange andre lande, som efterhånden selv har fået gang i destillationsapparaterne. I dag kan man smage whisky fra så forskellige steder som Japan, Canada, New Zealand, Østrig og Sverige.
I denne bog præsenterer Lars Thomas læserne for de forskellige variationer, finurligheder og finesser, der er forbundet med denne guddommelige drik - i en fortællende og underholdende stil uden løftede pegefingre, men på grundlag af en virkelig stor viden, oparbejdet gennem ´hårdt´ arbejde med gennem en årrække at smage rigtig mange forskellige typer whisky.
Og når de ydre omstændigheder er i orden (det skader ikke, hvis man indtager sin whisky i en god lænestol, måske foran en buldrende pejs eller i gode venners selskab) så er det smagsløgene, der skal på arbejde.
Saxo.com
Olsson, Björn: Politikens bog om drinks og sjusser Wishart, David Gyldendals Single Malt Whiskyguide Præsentation af alle de skotske single malt whisky-destillerier og deres whiskyer med alt om whiskyens historie, fremstilling og redskaber, smagsbeskrivelser og klassificering af destilleriernes hovedmærke, vejledning i whiskysmagning og meget mere. Fuld af illustrationer, fotos og kort Saxo.com
Zeeberg, Niels: Whisky på dansk Zeeberg, Niels Whisky på dansk Her er gaven til manden, der har næsten alt – og drømmer om sit helt eget fad single malt! Whisky på dansk er en stemningsfyldt oplevelsesrejse ind i whiskyens fantastiske univers, gennem råvarer, udstyr og processer frem til smagningens mysterier og glæder. Niels Steenstrup Zeeberg fortæller medrivende om tilblivelsen af de gyldne dråber, om whiskyfremstilling i almindelighed og om dansk whisky i særdeleshed. Saxo.com
Tilbage til bogoversigten

Master of Malt - Malt Whisky, Scotch Whisky and More - Whisky Shop

Whiskysmagning med The Whisky Portal